Betalningsvillkor

Moms på 25 % ingår i alla priser. Inga avgifter tillkommer förutom de som står i varulistan när du genomfört ditt köp. Du har möjlighet att välja vilket betalsätt som passar dig bäst. Vi erbjuder ett sätt att betala ditt köp. Fler kommer inom kort. Postförskott.
 
Lite kort om hur ett kortköp går till:
 
- När du valt ut de produkter du vill handla och klickat dig vidare till kassan fyller du först i dina personuppgifter/loggar in.
- Därefter väljer du postförskott som betalsätt.
- Var noga med att alla dina kortuppgifter stämmer innan du klickar dig vidare för att genomföra köpet!
 
PINKSWEDEN hanterar personuppgifter enl den svenska personuppgiftslagen, PUL. Detta innebär att personuppgifterna skyddas enligt de villkor som rör behandlingen av de uppgifterna.
 
Postförskott
 
Beställningar som görs mot postförskott betalas kontant/kort vid hämtning av paketet hos ditt postombud. Du hämtar ditt paket med en pappers-AVI eller SMS (denna skickas hem till dig efter att ditt uthämtningsställe erhållt paketet) med vilken du sedan löser ut paketet. 
 
Om paketet inte hämtas ut utan istället returneras som outlöst debiteras en kostnad på 149:-
 
 
Köp till utlandet
Vid köp till utlandet tillkommer 79:- för frakten. Moms på 25 % ingår i alla priser. Inga avgifter tillkommer förutom de som står i varulistan när du genomfört ditt köp. Men vid köp till utlandet tillkommer 79:-Du har möjlighet att välja vilket betalsätt som passar dig bäst. Vi erbjuder ett sätt att betala ditt köp. Fler kommer inom kort. Vid köpt till utalndet skickar vi en e-faktura. Denna faktura skall betalas innan paketet skickas. Du har också möjlighetatt Swisha oss för dig som är kund i svensk bank. Ett mejl med information kommer till dig som handlat till utlandet. För outlöst paket debiteras du på hela summan för frakten och ordern du beställt som skickats till dig. 
 
Leverans tar vanligtvis 3-7 dagar till utlandet. 
 

Faktura

När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen görs för att säkerställa att personen verkligen är den han utsäger sig för att vara. Vid betalning mot faktura tillkommer en faktureringsavgift på 29 kr på alla fakturabeställningar. Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med (det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr) samt dröjsmålsränta med 2 % per månad + gällande referensränta.

 

Fraktkostnad

Vid standardleveranser tillkommer ingen fraktkostnad vid köp över 100 kr. Vid köp under 100 kr tillkommer en fraktkostnad på 90 kr.

 

Säkerhet

Vi använder SSL (Secure Socket Layer) som är ett protokoll för säker överföring av data via internet (eller andra nätverk). Företaget Netscape Communications har tagit fram och utvecklat SSL - protokollet som nu har blivit industristandard.

Ett protokoll är en uppsättning regler och procedurer om hur informationen (datan) ska behandlas. SSL-protokollet behandlar datan på flera olika sätt och "kastar om" informationen. Detta görs för att datan inte ska vara läsbar under överföringen mellan de två datorerna, denna "omkastning" kallas kryptering. När datan tas emot hos mottagaren ser SSL till att "sätta tillbaka" datan i dess ursprungliga ordning, gör en kontroll på att avsändaren är korrekt (Server Authentication) och kontrollerar dessutom att datan inte har blivit förändrad under överföringen (Message Integrity).

SSL använder digitala certifikat för att kontrollera sändare, mottagare eller både sändare och mottagare av dataöverföringen. Ett digitalt certifikat är det "verktyg" som används för att koppla informationen om en individ eller organisation till en så kallad "public key" (allmän nyckel) med två syften:

- Alla SSL-certifikat till internet handhas av företag som är certifierade certifikatskapare. Detta medför också att alla SSL-certifikat är unika och korrekt utfärdade. Alla som ansöker om SSL-certifikat måste styrka sin egen eller sin organisations identitet för att få köpa ett SSL-certifikat.

- För konsumenter är det enda kravet för att använda SSL att webbläsaren klarar SSL, vilket de två mest använda webbläsarna Internet Explorer och Firefox har kunnat sedan många versioner tillbaka. Dessutom krävs att SSL inte är avstängt i inställningarna för webbläsaren.

Har du några frågor gällande dessa villkor är du välkommen att kontakta oss på Kundtjänst under kontakta oss här på hemsidan. PINKSWEDEN hanterar personuppgifter enl. den svenska personuppgiftslagen, PUL. Detta innebär att personuppgifterna skyddas enligt de villkor som rör behandling av de uppgifterna.

 
    


Vi levererar med

postnord
© 2016 Pinksweden by Rocque. Rocque Invest AB. All Rights Reserved.